Het Pennsylvania Department of Transportation heeft aangekondigd dat alle rijbewijs- en fotocentra op donderdag 11 november gesloten zullen zijn in verband met Veterans Day.

 

Nog steeds in staat om te verkrijgen

Klanten kunnen nog steeds een verscheidenheid aan producten en diensten voor chauffeurs en voertuigen verkrijgen, inclusief alle formulieren, publicaties en handleidingen voor chauffeurstrainingen, online via PennDOT’s Driver and Vehicle Services-website, www.dmv.pa.gov. Regels voorrang in het verkeer vind je online.

Online services voor chauffeurs en voertuigen zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar en omvatten een rijbewijs, identiteitsbewijs met foto en verlenging van de voertuigregistratie; diensten voor chauffeursgeschiedenis; adreswijzigingen; restauratiebrieven voor rijbewijs en kentekenbewijs; het vermogen om de vergoeding voor het herstel van het rijbewijs of de autoverzekering te betalen; dubbele rijbewijs en identiteitsbewijs met foto; en het plannen van rijexamens. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van online diensten.

Controleer staat

Automobilisten kunnen de omstandigheden op de belangrijkste rijwegkilometers controleren door naar www.511PA.com te gaan. 511PA, dat gratis is en 24 uur per dag beschikbaar is, biedt waarschuwingen voor verkeersvertragingen, weersvoorspellingen, informatie over de verkeerssnelheid en toegang tot meer dan 1.000 verkeerscamera’s. Overzicht van Slagingspercentage bij CBR vind je online.

511PA is ook beschikbaar via een smartphone-applicatie voor iPhone- en Android-apparaten, door te bellen naar 5-1-1 of door regionale Twitter-waarschuwingen te volgen die toegankelijk zijn op de 511PA-website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous post Beslissen of u in Bitcoin wilt investeren? Hier zijn de andere grote namen in crypto
Next post Nieuws UK onderzoekt verzilveren van crypto-boom met NFT’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.